EUROPA LEAGUE

Ο Μόντριτς ζήτησε από τον Γιάκιτς της Άιντραχτ να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα από το Europa League

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει τη νίκη της Ρεάλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει τη νίκη της Ρεάλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς ζήτησε από τον συμπατριώτη του και παίκτη της Άιντραχτ, Κρίστιαν Γιάκιτς, να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκλείσει η ομάδα του την Μπαρτσελόνα από τα προημιτελικά του Europa League, με τον 24χρονο Κροάτη να κρατά την υπόσχεσή του.

Το βράδυ της Τρίτης (12/4) η Ρεάλ πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Τσέλσι, με τον Λούκα Μόντριτς όμως, να χρειάζεται κάτι επιπλέον για να νιώσει απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει την τεσσάρα από την Μπαρτσελόνα στο Clasico τον περασμένο Μάρτιο, ζήτησε από τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του με την εθνική ομάδα, Κρίστιαν Γιάκιτς, να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκλείσει η Άιντραχτ τους "μπλαουγκράνα" από το Europa League.

Ο 24χρονος κράτησε την υπόσχεσή του την Πέμπτη (14/4), με τον Μόντριτς να σπεύδει να σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή του: "Συγχαρητήρια. Εκπλήρωσες την υπόσχεση". Τότε, ο Γιάκιτς απάντησε: "Με το που τελείωσε το παιχνίδι σε σκέφτηκα αμέσως. Ευχαριστώ πολύ αρχηγέ".

TAGS EUROPA LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ