ΙΣΠΑΝΙΑ

O Μίτσελ στην Χετάφε για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Μίτσελ σε συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ (7 Φεβρουαρίου 2016)
Ο Μίτσελ σε συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ (7 Φεβρουαρίου 2016) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Μίτσελ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού να έρχεται σε συμφωνία με την Χετάφε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κάτοικος Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Μίτσελ, με την Χετάφε να ανακοινώνει το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) ότι ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψουν μαζί συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ξανασμίγει με την Χετάφε στην οποία συνεργάστηκε από το 2009 μέχρι το 2011, όντας ο τρίτος σε αριθμό συμμετοχών στον πάγκο της στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας με 101 παιχνίδια.

Υπό τις οδηγίες του μάλιστα στην πρώτη θητεία του στο σύλλογο, η ομάδα της Μαδρίτης κατέκτησε τη δεύτερη καλύτερη θέση της ιστορίας της στο ισπανικό ποδόσφαιρο, την 6η, που της έδωσε το εισιτήριο για το Europa League, ενώ είχε φτάσει και μέχρι τα ημιτελικά του Copa del Rey.

Όσον αφορά στην παρουσίασή του από τους εκπροσώπους του Τύπου, αυτή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 12:00 τοπική ώρα.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ