ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίτσελ κερδίζει στοιχήματα και το απολαμβάνει

Ο Μίτσελ κερδίζει στοιχήματα και το απολαμβάνει

Κόντρα σε προβλέψεις και επικριτές ο Μίτσελ τελικά... θα βγάλει την παρέλαση. Ο Ισπανός προπονητής, έχει βρεθεί πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά δείχνει να απολαμβάνει τις νίκες του. Το Sport24.gr αναλύει...

Η 28η Οκτωβρίου πλησιάζει.... Για την ακρίβεια απέχει μονάχα τέσσερις μέρες και μαζί με τους Έλληνες που θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν περηφάνια (για κάτι), το ίδιο συναίσθημα μπορεί να νιώσει και ο Μίτσελ. Περηφάνια για τον απλούστατο λόγο, πως κόντρα στις προβλέψεις, κατάφερε όχι μόνο να "βγάλει" την παρέλαση, αλλά να είναι και "σημαιοφόρος".

Ο Ισπανός προπονητής, άκουσε πολλά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι και το ότι πρέπει να φύγει το καλοκαίρι για να προλάβει ο διάδοχός του να γνωρίσει την ομάδα! Από την περίοδο της προετοιμασίας, τον κατηγόρησαν για τα πολλά πειράματα που έκανε κατά τη διάρκεια των φιλικών, ενώ μετά το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στην Καλλονή, έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί. Κι όλα αυτά για ένα κακό παιχνίδι, που η νίκη ήρθε, όχι όμως όπως θα την ήθελε ο πάντα απαιτητικός κόσμος της ομάδας.

Κι αφού τελικά ο Ολυμπιακός έπεισε με την παρουσία του στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Παρί, ο Ισπανός πήρε λίγο ακόμη χρόνο ζωής στον "ερυθρόλευκο" πάγκο και ο υποψήφιος (τότε) αντικαταστάτης του , συμφώνησε με άλλη ομάδα. Αυτή όμως δεν ήταν, ούτε θα είναι η τελευταία φορά που ο 50χρονος κόουτς δέχθηκε δριμεία κριτική μέσα και έξω από την ΠΑΕ

Ο Μίτσελ κερδίζει στοιχήματα και το απολαμβάνει
INTIME SPORTS

Το ευχάριστο τόσο για την ομάδα του Πειραιά, όσο και για τον ίδιο, είναι πως κάθε φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, εκείνος ποζάρει με το σαρδόνιο χαμόγελό του και βγαίνει πιο δυνατός στα μάτια των φιλάθλων, χάρη στα αποτελέσματα και στην εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Η νίκη επί της Άντερλεχτ χαρακτηρίστηκε τυχερή, όμως δεν συνέβη το ίδιο με το "Χ" στην έδρα της Μπενφίκα. Η εμφάνιση των Πειραιωτών ήταν τόσο πειστική, που μπορεί να μην έφερε το πολυπόθητο τρίποντο, έφερε όμως σε δύσκολη θέση τους επικριτές του και όσους περίμεναν και περιμένουν στη γωνιά. Και εκτός των άλλων ισχυροποίησε τον Ισπανό, αν και δεν πρέπει να προτρέχουμε...

Άλλωστε, όσοι έχουν ζήσει τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν πολύ καλά πως η καρέκλα του προπονητή είναι πάντα ετοιμόρροπη και το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί από τη μια μέρα στην άλλη. Εκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη, όλοι οι υπόλοιποι προπονητές τα τελευταία 10 χρόνια κρίνονταν παιχνίδι με το παιχνίδι και δεν υπήρχε-υπάρχει καθόλου υπομονή. Έτσι και ο Μίτσελ... Τώρα είναι σε ευνοϊκή θέση, αλλά ένα στραβό αποτέλεσμα, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Αυτό όμως που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Ισπανός τεχνικός, είναι πως έχει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και την εμπειρία για να ξεπερνά τις δύσκολες καταστάσεις. Στις καταιγίδες είναι χαλαρός και μεταφορικά και κυριολεκτικά (δείτε τη φωτογραφία), ενώ με το βαρύ του όνομα, δουλεύει ήσυχος, χωρίς να σκιάζεται από βεντέτες, γκρίνιες και λοιπές αναποδιές. Μην ξεχνάμε επίσης, πως πλέον έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του και φανερώνεται πλήρως το πλάνο του.

Λένε πως "οι μεγάλοι παίκτες, είναι για τα μεγάλα παιχνίδια" και ο Μίτσελ λάτρευε τα δύσκολα και σπουδαία ματς ως ποδοσφαιριστής και όπως αποδεικνύεται και ως προπονητής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ