THE SHOW MUST GO NORTH LIVE

Ο μικρός Βαλάντης του Άρη με τον Παντελή Διαμαντόπουλο στο Show Must Go North

Ο μικρός Βαλάντης του Άρη με τον Παντελή Διαμαντόπουλο στο Show Must Go North
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Βαλάντης Ευγενίδης έγινε viral, είναι ο μικρός του Άρη με τις πατερίτσες γι' αυτόν που η κίτρινη ΚΑΕ έκανε ολόκληρη εκστρατεία για να τον ανακαλύψει και να τον παρουσιάσει στον κόσμο. Το Show Must Go North τον βρήκε και ο Παντελής Διαμαντόπουλος τον φιλοξένησε παρέα με τον πατέρα του Λευτέρη.

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς με τις πατερίτσες; Βρείτε τον για να τον χειροκροτήσει όλο το Αλεξάνδρειο. Και βρέθηκε και χειροκροτήθηκε. Η ΚΑΕ Άρης έκανε εκστρατεία και βρήκε τον νεαρό Βαλάντη και του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει μία υπέροχη εμπειρία στην αναμέτρηση με την Τρέντο.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την ιστορία αυτή έχει ως εξής: Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό και φίλαθλοι των κίτρινων έσπευσαν να υποδεχθούν τους αθλητές στο αεροδρόμιο. Μεταξύ αυτών και ο Βαλάντης. Κάποιος τον φωτογράφισε με τις πατερίτσες του και τέλος, ο μικρός έγινε viral.

Το Show Must Go North που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες για να καλύψει τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι, ξετρύπωσε τον Βαλάντη και ο Παντελής Διαμαντόπουλος τον φιλοξένησε στο χώρο των γυρισμάτων της εκπομπής και τα είπαν...

Παρέα και ο πατέρας του νεαρού φιλάθλου του Άρη, Λευτέρης ο οποίος έφερε τον μικρό όπως τη μέρα που τον είχε πάει στο αεροδρόμιο. Σε μια εποχή με μαυρίλα και τοξικότητα το Show Must Go North ανακάλυψε τον μικρό Βαλάντη μαζί με τον μπαμπά του και ο Παντελής Διαμαντόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να έχει μία απολαυστική συζήτηση μαζί τους.

Ο Βαλάντης Ευγενίδης τον οποίο έφερε στο χώρο των γυρισμάτων ο πατέρας του απευθείας από τη δουλειά, πρώτα απ' όλα διηγήθηκε μεταξύ άλλων την ιστορία με την viral πλέον φωτογραφία του αεροδρομίου και την εμπειρία που έζησε μέσω της φιλοξενίας που του έκανε η ΚΑΕ Άρης.

TAGS THE SHOW MUST GO NORTH LIVE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ