ΙΤΑΛΙΑ

O Μιχάιλοβιτς χόρεψε με τη σύντροφό του το τάνγκο της ζωής

O Μιχάιλοβιτς χόρεψε με τη σύντροφό του το τάνγκο της ζωής

O Σίνισα Μιχάιλοβιτς ήταν guest star σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης και έκλεψε την παράσταση με το τάνγκο που χόρεψε με τη σύντροφό του Αριάνα καθώς και το μήνυμα που έστειλε για την περιπέτεια της υγείας του (VIDEO).

Για ένα βράδυ ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς άφησε στην άκρη τον ρόλο του προπονητή και θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του όχι στον αγωνιστικό χώρο με μία μπάλα ποδοσφαίρου στα πόδια αλλά σε ένα τηλεοπτικό στούντιο.

Αυτό το έκανε στο πλαίσιο της guest εμφάνισής του στην εκπομπή "Ballando con le stelle" (η ιταλική βερσιόν του διάσημου ανά τον κόσμο "Dancing With The Stars"), με τον τεχνικό της Μπολόνια να γίνεται "Χορευτής για ένα βράδυ" και να χορεύει τάνγκο με τη σύντροφό του Αριάνα, λίγη ώρα αφότου το ζευγάρι έμαθε μία συγκεκριμένη χορογραφία.

Ο Μιχάιλοβιτς και το έτερόν του ήμισυ κατέκτησαν το κοινό και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία τους στο σόου, με τον ίδιο να στέλνει κατόπιν ένα μήνυμα στο κοινό με αφορμή τη μάχη που δίνει εδώ και έναν χρόνο για να νικήσει την λευχαιμία.

"Μαζί με την οικογένεια μου κατάφερα να το ξεπεράσω. Με αγάπη και θέληση για να ζήσω, βγήκα νικητής. Πήρα τόση στοργή από τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Έθελα να δώσω ένα παράδειγμα. Στην ασθένεια δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός.

O Μιχάιλοβιτς χόρεψε με τη σύντροφό του το τάνγκο της ζωής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ