ΓΑΛΛΙΑ

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Νταμιέν Ντα Σίλβα, συμφώνησε με την Λιόν

Rennes' Damien Da Silva is challenge day PSG's Angel Di Maria during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Rennes at the Parc des Princes in Paris, France, Saturday, Nov. 7, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
Rennes' Damien Da Silva is challenge day PSG's Angel Di Maria during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Rennes at the Parc des Princes in Paris, France, Saturday, Nov. 7, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) @ 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα, που είχε μπει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της, έδωσε τα χέρια με την Λιόν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αποκάλυψε η "Equipe".

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα ήταν ένας παίκτης που είχε ξεχωρίσει εδώ και καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ με στόχο να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κέντρο της άμυνάς της, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο στόχος αυτός, από το πρώτο ράφι μάλιστα της Ligue 1, χάθηκε οριστικά για την Ένωση.

Ο έμπειρος στόπερ δεν αποδεχόταν τις προτάσεις ανανέωσης που του έκανε η ομάδα του, η Ρεν, αναζητώντας κάτι καλύτερο, και φαίνεται πως το βρήκε, με την "Equipe" να αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ήρθε σε συμφωνία με την Λιόν για να αγωνίζεται με τα χρώματά της από τη νέα σεζόν.

ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ

"Είναι δώρο γενεθλίων για τον παίκτη που συμπληρώνει την Δευτέρα (17/5) 33 χρόνια ζωής", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο οποίο τονίζεται πως ο Ντα Σίλβα θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "λιονέ" και πως η ομάδα της Βρετάνης έψαχνε εδώ και καιρό το διάδοχό του θεωρώντας σίγουρο πως θα την εγκαταλείψει.

"Ο Ντα Σίλβα, που συμφώνησε για διετές συμβόλαιο αλλά δεν έχει ακόμα βάλει την υπογραφή του, προορίζεται για να κατέχει τη θέση του τέταρτου κατά σειρά στόπερ στην ιεαραρχία της Λιόν, βοηθώντας με την εμπειρία του και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, που υπογραμμίζει πως οι Μαρσέλο, Ντεναγέρ και Ντιομαντέ λογίζονται ως οι τρεις βασικοί στόπερ της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ ΑΕΚ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ