ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ελπίζει για Ντα Σίλβα

Ο στόπερ της Ρεν, Νταμιέν ντα Σίλβα
Ο στόπερ της Ρεν, Νταμιέν ντα Σίλβα © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεν, καθώς δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του προτάθηκε και η ΑΕΚ γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του, μια και βλέπει στο πρόσωπό του, τον ηγέτη της άμυνάς της για τη νέα χρονιά.

Στην ΑΕΚ μπορεί να έχουν επικεντρωθεί πλήρως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, ωστόσο δειλά δειλά ρίχνουν τις ματιές τους για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν για την ενίσχυση της ομάδας είναι αυτό του Νταμιέν Ντα Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα "ραντάρ" της Ένωσης.

Ο 32χρονος Γάλλος, πορτογαλικής καταγωγής, στόπερ της Ρεν βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έχει απαντήσει αρνητικά σε κάθε κρούση των Γάλλων για ανανέωση του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να πλησιάζει.

Ο Ντα Σίλβα ψάχνει ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο. Η ΑΕΚ έχει τη διάθεση να του το προσφέρει, κάτι που τον δελεάζει να πει το "ναι". Το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες.

Τη φετινή σεζόν ο Ντα Σίλβα έχει πραγματοποιήσει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ στη Ligue 1.

Photo Credits: © 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ