ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι παρέλαβε το όγδοο βραβείο του πρώτου σκόρερ της καριέρας του στη La Liga

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε το δεύτερο γκολ κόντρα στη Νάπολι στον γύρο των "16" του Champions League και πανηγύριζει
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε το δεύτερο γκολ κόντρα στη Νάπολι στον γύρο των "16" του Champions League και πανηγύριζει © 2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε το πιο σημαντικό βραβείο της "Marca", με την ισπανική εφημερίδα να τον βραβεύει με το όγδοο Pichichi στην καριέρα του ως πρώτο σκόρερ στη La Liga για τη σεζόν 2020/21.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο Παρίσι, προκειμένου να παρευρεθεί το βράδυ της Δευτέρας (29/11) στο Τεάτρ ντι Σατελέ, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των ιστορικών βραβείων από το France Football. Παράλληλα, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν παρέλαβε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και το όγδοο Pichichi της καριέρας του από την ισπανική εφημερίδα, Marca.

Ο Αργεντινός σταρ βραβεύτηκε ως ο πρώτος σκόρερ της La Liga για τη σεζόν 2020/21, όπου σημείωσε 30 γκολ σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για ένα ιστορικό βραβείο, καθώς δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής που να μετράει τον ίδιο αριθμό βραβείων. Την ίδια στιγμή, ο Μέσι είναι το φαβορί και για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και να το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθούν να προγνωστικά.

"Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε στο Παρίσι. Δεν ξέρω αν θα δούμε κάποιον που να με ξεπερνά, αλλά μπορώ μόνο να πω ότι είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ιστορία της La Liga. Φαινόταν τρελό να μπορώ να προσπεράσω τον Τέλμο Ζάρα και στο τέλος κατάφερα να τον ξεπεράσω. Είμαι πολύ ευγνώμων".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ