ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι περνάει ιατρικά στην Παρί μέχρι τη Δευτέρα (09/08), σύμφωνα με την "Equipe"

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε το δεύτερο γκολ κόντρα στη Νάπολι στον γύρο των "16" του Champions League και πανηγύριζει
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε το δεύτερο γκολ κόντρα στη Νάπολι στον γύρο των "16" του Champions League και πανηγύριζει © 2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται σήμερα (8/8) να μεταβεί στο Παρίσι για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην γαλλική ομάδα, ενώ μέχρι την Δευτέρα (9/8) θα έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι παρέθεσε την συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει αναφέροντας ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα ενδεχόμενο, λύγισε και έβαλε τα κλάματα πριν ακόμα ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις, λίγο αργότερα ξανάβαλε τα κλάματα όταν οι παρευρισκόμενοι του χάρισαν standing ovation. Και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, που θεωρούν σίγουρο στην Γαλλία: Την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται σήμερα (8/8) να μεταβεί στο Παρίσι για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μέχρι αύριο (9/8) είναι προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ