ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Le Parisien: "Ο Πύργος του Άιφελ θα φωτιστεί προς τιμήν του Μέσι"

Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League, στέλνοντας φιλί
Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League, στέλνοντας φιλί © 2018 MANU FERNANDEZ/ AP IMAGES

Τα γαλλικά Μέσα θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τη "Parisien" να αναφέρει πως οι Παριζιάνοι ήδη έχουν προαναγγείλει στους παίκτες του συλλόγου την άφιξη του Αργεντινού, η οποία θα οδηγήσει στη φωταγώγηση του Πύργου του Άιφελ.

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν προβάρει ο Λιονέλ Μέσι, όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Γαλλίας, με τη μετακίνησή του να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η "Parisien", οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τα τυπικά πλέον να απομένουν για τις υπογραφές του 34χρονου στον σύλλογο του Παρισιού.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως η Παρί ήδη έχει προαναγγείλει στους παίκτες και τους εργαζομένους της ομάδας την επικείμενη άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ, τονίζοντας όμως, πως πρέπει ακόμη να κλείσουν κάποιες λεπτομέρειες.

Η επίσημη παρουσίαση του Μέσι αναμένεται -σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ- να γίνει την Τρίτη (10/8), ενώ υποστήριξε πως ο Πύργος του Άιφελ, όπως ακριβώς έγινε και με τον Νεϊμάρ το 2017, θα φωτιστεί προς τιμήν του.

Υπενθυμίζεται πως και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, επιβεβαίωσε το βράδυ του Σαββάτου σε φίλο του συλλόγου ότι η Παρί θα αποτελέσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην επιτυχημένη καριέρα του Μέσι.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ