ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ο Μέσι κατέκτησε την 7η Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με το πορτογαλικό RTP Desporto

Ο Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα
Ο Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα © 2019 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εκείνος που κατέκτησε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2021, σύμφωνα με όσα αναφέρει το πορτογαλικό RTP Desporto, φτάνοντας συνολικά τις επτά στην πετυχημένη καριέρα του.

Κατά ένα βραβείο πλουσιότερη θα γίνει η συλλογή του Λιονέλ Μέσι, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ του πορτογαλικού RTP Desporto, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Copa America, είναι εκείνος που κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα, την 7η στην καριέρα του.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο 34χρονος κατακτά το βραβείο και βρίσκεται μακριά από τη Βαρκελώνξη, καθώς το 2009, το 2010, το 2011, το 2012, το 2015 και το 2019 αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα του είχε ευχηθεί και καλή τύχη.

Υπενθυμίζεται ότι η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στο "Τεάτρ ντι Σατελέ". Στην τελευταία έκδοση των βραβείων, το 2019, νικητής στους άντρες ήταν ο Μέσι και στις γυναίκες η Μέγκαν Ραπίνο, το βραβείο Κοπά κατέκτησε ο Ματάις ντε Λιχτ και το βραβείο Γιασίν ο Άλισον.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ