ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι αποκάλυψε ποιο γκολ από τα 821 δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ο Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Champions League το 2011
Ο Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Champions League το 2011 2011 AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει συνολικά στην καριέρα του 821 γκολ κι αποκάλυψε σε VIDEO ποιο είναι αυτό που ξεχωρίζει και θα θυμάται για πάντα.

Από το βράδυ της Δευτέρας (30/10) ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας στην 67η τελετή του βραβείου, φτάνοντας στην καριέρα του συνολικά τις οκτώ.

Ο Αργεντινός σταρ ρωτήθηκε για το ποιο από τα 821 γκολ που έχει πετύχει ξεχωρίζει. Στο VIDEO που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Ballon d'Or ο Αργεντινός σταρ αποκάλυψε ότι δεν θα ξεχάσει ποτά το γκολ που πέτυχε στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ (0-2) στα ημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2010/11 .

Σε εκείνο το ματς η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 των "μερένγκες" στη Μαδρίτη, με τον Μέσι να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα μέσα σε 11 λεπτά (76' και 87').

"Πάντα λέω ότι τα ξεχωριστά γκολ είναι αυτά που έχεις πετύχει στον τελικό του Champions League, αυτά που σημείωσες στον τελικό του Μουντιάλ.

Δεν ξέρω, αλλά το γκολ που πάντα θυμάμαι είναι αυτό απέναντι στη Ρεάλ, όταν τη νικήσαμε 2-0 στο Μπερναμπέου στα ημιτελικά του Champions League.

Νομίζω ότι τα πιο αξιομνημόνευτα γκολ είναι πάντα τα πιο σημαντικά, αλλά για την ώρα θα μείνω σε ένα από αυτά", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ