ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μασούρας δεν ξέχασε τα Τέμπη: "Να κάνουμε τη χώρα μας λίγο καλύτερη, γιατί το αξίζουμε"

Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Γιβραλτάρ | 24 Μαρτίου 2023
Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Γιβραλτάρ | 24 Μαρτίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του στον ALPHA μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ θέλησε να κάνει την τοποθέτησή του για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Εθνική επικράτησε 3-0 του Γιβραλτάρ εκτός έδρας με τον Γιώργο Μασούρα να είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μόλις τελείωσε τις δηλώσεις του, χωρίς να ερωτηθεί, αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη.

"Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη αυτοκριτική ως άνθρωποι και λαός και να εντείνουμε την κριτική μας σε κάθε κοινωνικό ιστό και ο καθένας από τον τομέα του. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε την χώρα λίγο καλύτερη, γιατί το αξίζουμε" δήλωσε συγκεκριμένα.

Προηγουμένως είχε αναφέρει: "Είμαστε στην αρχή, υπάρχει δρόμος, είναι σημαντικό βήμα, ένα από αυτά που χρειάζεται να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, να προκριθούμε στα τελικά.

Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις πολλά να χάσεις και εντός εισαγωγικών τίποτα να κερδίσεις. Είναι τρεις πόντοι που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε στα τελικά μέσω του ομίλου μας".

Για τη δίψα που υπάρχει για την πρόκριση: "Θέλουμε πάρα πολύ να προκριθούμε, θα δώσουμε και την ψυχή μας. Σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες, αλλά έχουμε συνεχόμενη πρόοδο που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Για την καλή ατμόσφαιρα στην Εθνική τόνισε: " Είναι σύνολο παραγόντων, οι προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα, όλοι είναι καλά παιδιά. Έχουμε δημιουργήσει κλίμα που προστατεύουμε. Δεν θα πρέπει να σταματήσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε δει παραδείγματα που φτάνουμε κοντά, αλλά στη συνέχεια κάνουμε κάτι λάθος. Δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να το χαλάσει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ