ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρτίνς σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί

Ο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας από τους προπονητές που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί για να αναλάβουν τον αιγυπτιακό κολοσσό.

Η θητεία του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, όμως ήδη ο Πορτογάλος προπονητής έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Μία εξ αυτών, η κορυφαία της Αφρικής, η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο.

Οι δέκα φορές κάτοχοι του Champions League Αφρικής αντιμετωπίζουν αγωνιστική καθίζηση από τη στιγμή που αποχώρησε ο Πίτσο Μοσιμάνε, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές που έχει αναδείξει η "μαύρη ήπειρος".

Ο Ρικάρντο Σοάρες αποτελεί παρελθόν μόλις 62 ημέρες ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων του και τα ΜΜΕ της Αιγύπτου υποστηρίζουν ότι η Αλ Αχλί ψάχνει τον διάδοχο μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων.

Μάρκο Ρόζε, Ζόραν Μάμιτς, Μαρσέλο Μπιέλσα και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αποτελούν τα τέσσερα πρόσωπα με τα οποία έχουν υπάρξει συζητήσεις.

Για τον Πορτογάλο προπονητή, το πρόβλημα που εντοπίζεται αφορά το κασέ του, το οποίο θεωρείται υψηλό για τα δεδομένα του συλλόγου, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αιγύπτου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ