ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Μάρκο Λιβάγια στο SPORT24: "Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας, δεν σκεφτόμαστε την Ισπανία"

Ο Μάρκο Λιβάγια στο SPORT24: "Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας, δεν σκεφτόμαστε την Ισπανία"

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την πρόκριση της Κροατίας στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, ύστερα από την ισοπαλία με το Βέλγιο, αλλά την πιθανότητα η ομάδα του να αντιμετωπίσει την Ισπανία στους "16".

Η Κροατία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Βέλγιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16, ως δεύτερη, αφού το Μαρόκο τερμάτισε πρώτο.

Μετά το τέλος, ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την πρόκριση, αλλά την πιθανότητα η ομάδα του να αντιμετωπίσει την Ισπανία στους "16".

Αισθάνεσαι χαρούμενος γι' αυτή τη μεγάλη πρόκριση;

"Ναι, εννοείται. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας. Είμαστε χαρούμενοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα".

Το πιθανότερο είναι πως θα αντιμετωπίσετε την Ισπανία στη φάση των 16.

"Δεν το σκεφτόμαστε ακόμα. Θα το δούμε στη συνέχεια. Όταν είσαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορείς να παίξεις απέναντι σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να περάσεις".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ