ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ρέντη: "Δείξτε την ποιότητά σας και προσέξτε με τον κορονοϊό"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον Ρέντη και ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακούς να δείξουν την ποιότητά τους στα επόμενα παιχνίδια, να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και να προσέχουν με τον κορονοϊό.

Στον Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (16/01, 19:30, LIVE από το SPORT24). Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν την ποιότητά τους στο δεύτερο μισό της περιόδου, να παίξουν με πάθος και αποφασιστικότητα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και εστίασε στο ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για την υλοποίηση των στόχων του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και στο Europa League.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε έμφαση στην εξωγηπεδική ζωή των παικτών ζητώντας τους να προσέχουν ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας Covid-19, καθώς η πειραϊκή ομάδα είχε αρκετά θετικά κρούσματα παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με συνέπεια να αναβληθεί το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πέρασε τα μηνύματά του στους ποδοσφαιριστές μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη που πείραξε ιδιαίτερα τους ερυθρόλευκους, επισημαίνοντας πως θέλει να δει να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο το πραγματικό τους πρόσωπο σε κάθε ματς, παίζοντας πάντα με βάση τις δυνατότητές τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε τετ α τετ με τον Πέδρο Μαρτίνς, στο οποίο δεν αποκλείεται να έγινε κουβέντα και για τα μεταγραφικά. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, ενώ είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του τον 21χρονο μεσοεπιθετικός Μπαντιουγκού Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν και τον 18χρονο εξτρέμ Ντιμπί Κεϊτά της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειες σας με υγεία και χαρές. Θέλω να προσέχετε πολύ, ζούμε στην εποχή του covid και πρέπει να προφυλάξετε και τους εαυτούς σας και την ομάδα.

Σε όλα τα παιχνίδια να δείχνετε την ποιότητα σας και την ανωτερότητα σας μέσα στο γήπεδο. Και οι φίλαθλοί μας και εγώ θέλουμε από εσάς να τα δίνετε όλα. Να παίζετε με πάθος και δύναμη και να είστε απολύτως συγκεντρωμένοι για να μην ξαναεμφανιστούμε όπως στη Ριζούπολη. Με αγάπη για την ερυθρόλευκη και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας" ανέφερε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ