ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαραντόνα "πίκαρε" τον Πελέ με μία φωτογραφία!

Ο Μαραντόνα "πίκαρε" τον Πελέ με μία φωτογραφία!

O Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξε μία παλιά φωτογραφία του "άσπονδου εχθρού" του, Πελέ, και τον ειρωνεύτηκε για τον ανδρισμό του. Διαβάστε το story (photos).

Όσο περνούν τα χρόνια, αντί να θάψουν οριστικά το "τσεκούρι του πολέμου" τα δύο ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Μαραντόνα και Πελέ, φροντίζουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιμέλεια να διαιωνίσουν την κόντρα τους.

Ο τελευταίος που πέταξε το γάντι στον αντίπαλό του ήταν ο Μαραντόνα. Πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως "Μέσι, Ντι Στέφανο και εγώ είμαστε οι τρεις κορυφαίοι στην ιστορία του ποδοσφαίρου" ενώ τώρα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, επιτιθέμενος στον Πελέ.

Ο Μαραντόνα "πίκαρε" τον Πελέ με μία φωτογραφία!

Ο Μαραντόνα σχολιάζει με γλαφυρό τρόπο την επίμαχη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται Πελέ και Μπεκενμπάουερ

Τα "καρφιά" δεν είχαν όμως ως στόχο την ποδοσφαιρική του αξία, που είναι ούτως η άλλως αδιαμφισβήτητη, αλλά για τον... ανδρισμό του!

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μία εκδήλωση (Ρομάριο και Σιλαβέρτ οι διοργανωτές) ένας δημοσιογράφος θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, δείχνοντας στον Μαραντόνα μία ιστορικη φωτογραφία, που απεικόνιζε τους Πελέ και Μπεκενμπάουερ να συζητούν γυμνοί στα αποδυτήρια κάτω από το ντους.

Ο Μαραντόνα "πίκαρε" τον Πελέ με μία φωτογραφία!

Η ιστορική φωτογραφία, με Πελέ και Μπεκενμπάουερ να συνομιλούν στα αποδυτήρια

"Ποιος είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο;" ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να παίρνει την ασίστ και να σκοράρει...

"Αυτός σίγουρα είναι ο πιο μικρός...", απάντησε ο Αργεντίνος, αφήνοντας υπόννοιες για το μέγεθος του ανδρικού μορίου του Πελέ.

Colombia's Dorlan Pabon (L) drinks while he and teammate Juan Guillermo Cuadrado listen to coach Jose Pekerman during their international friendly soccer match against Mexico at Sun Life Stadium in Miami Gardens, Florida, February 29, 2012. REUTERS/Andrew Innerarity (UNITED STATES - Tags: SPORT SOCCER)
Colombia's Dorlan Pabon (L) drinks while he and teammate Juan Guillermo Cuadrado listen to coach Jose Pekerman during their international friendly soccer match against Mexico at Sun Life Stadium in Miami Gardens, Florida, February 29, 2012. REUTERS/Andrew Innerarity (UNITED STATES - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Μαραντόνα με τον Ρομάριο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ