ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε την επιθυμία ενός φίλου του Ολυμπιακού και του έδωσε τη φανέλα του

Ο Μαντί Καμαρά δίνει τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλαθλο του Ολυμπιακού
Ο Μαντί Καμαρά δίνει τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλαθλο του Ολυμπιακού PRINT SCREEN / OLYMPIACOS FC

Ένας μικρός φίλος του Ολυμπιακού ζήτησε τη φανέλα του Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση με τον Βόλο και ο μέσος των ερυθρολεύκων του "έκανε το χατίρι" στο φινάλε της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο 2-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μαντί Καμαρά έκανε χαρούμενο έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο μικρός φίλος των ερυθρολεύκων ήταν στο γήπεδο με ένα πανό, από το οποίο ζητούσε από τον Μαντί Καμαρά, αν θα μπορούσε να έχει τη ζακέτα του.

Ο Καμαρά μετά το ματς του έδωσε τη φανέλα του, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της ένα βίντεο με τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού να του δίνει τη φανέλα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ