GAME NIGHT

Ο Μανώλης Σιώπης στην Game Night: "Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε στο Euro, όλοι είναι συγκεντρωμένοι"

Ο Μανώλης Σιώπης στην Game Night: "Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε στο Euro, όλοι είναι συγκεντρωμένοι"

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στην Game Night και τους Πέτρο Παπαμακάριο - Μάνο Ναβροζίδη τονίζοντας πως η Εθνική έδειξε ότι μπορεί να είναι στο Euro.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 5-0 του Καζακστάν και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Euro 2024. Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στην Game Night και τους Πέτρο Παπαμακάριο - Μάνο Ναβροζίδη μετά το τέλος της αναμέτρησδης.

Τόνισε πως η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να είναι στο Euro, ενώ τόνισε πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι προς αυτόν τον στόχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέλκα στην Game Night:

"Τα φιλιά μου στο πάνελ, είμαι μεγάλο φαν της εκπομπής".

Για το γεγονός ότι πείραζε τον Πέλκα σε δηλώσεις: "Δεν έχω αφήσει και κανέναν".

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το λέγαμε και στην περίοδο της προετοιμασίας αυτές τις μέρες, λέγαμε για ματς της 10ετίας και ότι πρέπει να είμαστε καλά στην νοοτροπία μας. Μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, όλα τα παιδιά, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε στο Euro και αυτή την στιγμή είναι άλλο ματς. Ας το χαρούμε λίγο σήμερα και από αύριο σκεφτόμαστε την Τρίτη"

Για το ματς της δεκαετίας και αν τού προκαλεί άγχος: "Η ομάδα έχει δείξει ότι όποια παιδιά παίζουν στρες δεν υπάρχει. Εγώ προσωπικά είχα 250 σφυγμούς, γιατί δεν έπαιζα. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι, όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πιστεύω θα πάμε εκεί για την πρόκριση".

TAGS GAME NIGHT ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ