ΟΦΗ

Ο Μανδάς αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ: "Έμαθα πώς είναι να αγαπάς και να σε αγαπάνε"

Ο Χρήστος Μανδάς με τη φανέλα του ΟΦΗ
Ο Χρήστος Μανδάς με τη φανέλα του ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Χρήστος Μανδάς αποχαιρέτησε με μία μακροσκελή ανάρτηση τον ΟΦΗ, δηλώνοντας πως είναι τυχερός που αγωνίστηκε στην κρητική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε αυτόν τον 1,5 χρόνο.

Παίκτης της Λάτσιο είναι από την Παρασκευή (1/9) ο Χρήστος Μανδάς, με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας να κάνει γνωστή τη συμφωνία της με τον ΟΦΗ για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα με κανονική μεταγραφή.

Με μία συγκινητική ανάρτηση ο 21χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε την ομάδα της Κρήτης και την ευχαρίστησε για όλα όσα έζησε κι έμαθε.

"Μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δόμοι μας. Νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος που ήμουν κομμάτι του ΟΦΗ, κάθε μέρα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου στην Κρήτη. Έμαθα πώς είναι να αγαπάς και να σε αγαπάνε, είδα την πλευρά του ποδοσφαίρου όπως την ονειρευόμουν και απολάμβανα κάθε στιγμή που φορούσα την φανέλα αυτήν!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Μπούση και τον κ. Μήνα Λύσανδρου που ήταν δίπλα μου σε όλα σαν να ήταν η πραγματική μου οικογένεια. Με βοήθησαν σε όλα και μου άνοιξαν τον δρόμο να μπορέσω να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα!!

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου που ήμασταν όλη μέρα μαζί και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα που δίνουν κάθε μέρα μάχη για να είμαστε καλά εμείς!!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για όλη την στήριξη που μου έδωσε στα δύσκολα και στα εύκολα. Με έκαναν να νιώσω τόσο γρήγορα ότι είμαι ένας από αυτούς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!

Τελειώνει η ιστορία μας σαν να είναι η πιο όμορφη μαντινάδα ευχαριστώ για όλα ΟΦΗ, ευχαριστώ για όλα Κρήτη!!".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ