ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λούα Λούα ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα!

Ο Λούα Λούα ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα!
Λούα Λούα

Ο Λούα Λούα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς ζητήθηκε από τον Κονγκολέζο επιθετικό να βρει ομάδα. Προϋπόθεση να ικανοποιηθεί οικονομικά ο πειραϊκός σύλλογος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Λούα Λούα, ο οποίος αποκλείστηκε από την ερυθρόλευκη αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online κόντρα στον Άρη (17/5). Η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της πειραϊκής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ότι θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την σταδιοδρομία του, φέρνοντας προσφορά στην ΠΑΕ για την παραχώρησή του.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτσμουθ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πλήρωσε κι άλλες 500.000 ευρώ στον αγγλικό σύλλογο λόγω της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος, όρος που είχε μπει στη συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτσμουθ.

Τρία εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν για την αγορά του παίκτη, συν ένα περίπου εκατομμύριο ευρώ που αφορά τις οικονομικές απολαβές του για τη μία σεζόν που βρίσκεται στην πειραϊκή ομάδα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, περιμένει πρόταση για την παραχώρηση του Λούα Λούα, ο οποίος είναι ο πιο συμπαθής ποδοσφαιριστής στους φιλάθλους του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 30 επίσημα παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα (σε όλες τις διοργανώσεις), πετυχαίνοντας 6 γκολ...

Το επεισόδιο που είχε με τον Χοσέ Σεγκούρα στην προπόνηση της Πέμπτης (15/5) και το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο σχετικό άρθρο, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι πως ο ποδοσφαιριστής έδωσε πολλές αφορμές ένα χρόνο τώρα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (έφτανε συχνά καθυστερημένος στις προπονητικές εγκαταστάσεις), όμως η συγκεκριμένη εξέλιξη που διαφαίνεται, ίσως είναι τραβηγμένη.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ