ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λοράν Κοσιελνί αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο

Ο Λοράν Κοσιελνί με τη φανέλα της Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Γουλβς στην Premier League
Ο Λοράν Κοσιελνί με τη φανέλα της Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Γουλβς στην Premier League © 2019 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο άλλοτε αρχηγός της Άρσεναλ, Λοράν Κοσιελνί, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά την αποχώρησή του από την Μπορντό τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Λοράν Κοσιελνί συμφώνησε με την Μπορντό για τη λύση του συμβολαίου του, παρότι είχε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης.

Ο άλλοτε αρχηγός της Άρσεναλ, που φόρεσε τη φανέλα των Κανονιέρηδων για εννέα χρόνια (2010/19), προτίμησε να φύγει, με την αποχώρησή του να επιτρέπει τη μείωση του μισθολογίου του γαλλικού συλλόγου.

Το Σάββατο (26/3) ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τους δύο τελευταίους μήνες ήταν ελεύθερος, έκανε γνωστό πως αποσύρεται από τη δράση, στον απόηχο μάλιστα των κατηγοριών από τους οργανωμένους της Μπορντό για ρατσιστική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, θυμίζουμε πως οι Ultras της Μπορντό κατηγόρησαν τον 36χρονο, όπως και τον συμπαίκτη του, Μπενουά Κοστίλ, τόσο για έλλειψη ηγεσίας όσο και για ρατσιστική συμπεριφορά, με τον Κοσιελνί να δηλώνει "έκπληκτος, σοκαρισμένος και λυπημένος" γι' αυτούς τους ισχυρισμούς.

Με τους Κανονιέρηδες ο Κοσιελνί σημείωσε 353 συμμετοχές, καταγράφοντας 27 γκολ και οκτώ ασίστ. Στο παρελθόν, έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των Λοριάν, Τουρ και Γκινγκάμπ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ