ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Λιβάι Γκαρσία στο SPORT24: "Είκοσι γκολ; Εμένα με νοιάζουν οι νίκες"

Ο Λιβάι Γκαρσία στο SPORT24: "Είκοσι γκολ; Εμένα με νοιάζουν οι νίκες"

Ο Γκαρσία εν μέσω αποθέωσης από τους Γκατσίνοβιτς - Βίντα, μετά από το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε στο SPORT24 για τη ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ και τη δική του. Τι απάντησε όταν τον συγκρίναμε με το απόλυτο cheat της Ίντερ: Αντριάνο - Ίμπρα στο Pro Evolution Soccer με αφορμή μία ατάκα που ειπώθηκε στην Game Night.

Το πώς έχει μεταμορφωθεί το σύνολο της ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα τις τύχες της ομάδας είναι ξεκάθαρο στο χορτάρι. Δεν χωράει αμφισβήτηση.

Η Ένωση έχει μετατραπεί σε μία μηχανή που όλα τα γρανάζια του οργανισμού έχουν κουμπώσει ιδανικά: Προπονητής, βάθος στο ρόστερ, OPAP Arena. Με τυχαία σειρά το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Και μέσα απ' αυτή την ποδοσφαιρική γαλήνη και ωριμότητα έχει αναδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αυτό που στο εξωτερικό λένε: the unstoppable force. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιβάι Γκαρσία. Ένα φορ μόλις επτά μηνών και κάτι, διότι φέτος τοποθετήθηκε καθαρά στην αιχμή.

Ο Αργεντινός έκοψε κι έραψε την τακτική με τέτοιο τρόπο που ο 25χρονος επιθετικός ξεδιπλώνει στις τέσσερις γραμμές όλες του τις αρετές οι οποίες μετατρέπονται σε εφιάλτη για τον αντίπαλο.

Δύο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και 14 στο σύνολο μέχρι στιγμής για τον Γκαρσία. Κολλήστε και στις 23 συμμετοχές τις 4 ασίστ, γκολ θεωρούνται κι αυτά.

MVP; Δεν το λέμε εμείς. Το φωνάζουν οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του πρωταγωνιστή της φετινής ΑΕΚ στο SPORT24. Γκατσίνοβιτς και Βίντα τον αποθέωναν όσο μιλούσε με τον Σέρβο να το φωνάζει αλά NBA: "MVP, MVP, MVP".

Μερικά λεπτά προτού ανοίξει το μικρόφωνο για τις δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία, ακούγεται στην Game Night πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι cheat για Ελλάδα.

Και ρωτάμε τον δύο φορές σκόρερ στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους πού οφείλεται αυτό του το φορμάρισμα και τείνει να γίνει η real time εκδοχή του απόλυτου ποδοσφαιρικού cheat στο Pro Evolution με το δίδυμο Αντριάνο - Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Γκαρσία αποθέωσε τους υπόλοιπους σκυταλοδρόμους της κιτρινόμαυρης παρέας: "Για να είμαι ειλικρινής οι συμπαίκτες μου δουλεύουν σκληρά και με στηρίζουν πάρα πολύ. Δουλεύω κι εγώ σκληρά. Αυτό είναι το μυστικό, να δουλεύεις σκληρά. Αυτό κάνουμε και πετυχαίνουμε".

Με το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θα παίξει τη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης με καθαρό σκορ και μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό. Ρωτήσαμε τον Λιβάι Γκαρσία εάν η ομάδα του μπορεί να μιλάει για νταμπλ στο τέλος της σεζόν:

Αυτό είναι το πλάνο. Αυτό είναι που θέλουμε. Δεν έχουμε κερδίσει κάτι μέχρι στιγμής. Έχουμε κι δεύτερο ματς να νικήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε".

Πάμε και στις προβλέψεις. Θα καταφέρει ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 20 γκολ; Ο αλτρουιστής Γκαρσία στη συγκεκριμένη ερώτηση καλοδέχτηκε την ιδέα, αλλά έβαλε την ομάδα πάνω απ' όλα: "Το ελπίζω. Βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι. Το σημαντικότερο για μένα είναι οι τρεις πόντοι. Εάν τα καταφέρω θα είναι καλό".

Δείτε την Game Night για τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ