ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με τη Νιούελς και τιμήθηκε από την πρώην ομάδα του

Inter Miami forward Lionel Messi (10) comes under pressure from Newell's Old Boys midfielder Julian Fernandez, left, during the first half of a friendly soccer match, Thursday, Feb. 15, 2024, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Ο Λιονέλ Μέσι @ 2024 REBECCA BLACKWELL / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε σε φιλικό με την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Νιούελς Ολντ Μπόις και τιμήθηκε από την πρώην ομάδα του, με τα οποία έκανε τα πρώτα του βήματα πριν πάει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι πριν κάνει το βήμα για την Μπαρτσελόνα, όπου έχτισε τον μύθο του, είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αργεντινή με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ μαζί της σε επίπεδο ανδρών.

Η Ίντερ Μαϊάμι έδωσε το τελευταίο της φιλικό για την προεοτιμασία ενόψει της νέας χρονιάς με τους Αργεντινούς στη Φλόριντα και πριν από την έναρξη της αναμέτρηση ο Αργεντινός σούπερ σταρ τιμήθηκε από τη Νιούελς, όπως και οι Τάτα Μαρτίνο και Μάξι Ροντρίγκες.

Για την ιστορία το φιλικό παιχνίδι έληξε 1-1. Ο Μποργκελέν άνοιξε το σκορ για την Ίντερ Μαϊάμι στο 64ο λεπτό και ο Φράνκο Μαρτίν Ντίαζ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ