THE SPORTS ECONOMIST

Ο Λημνιός μένει στην Κολωνία, στηρίζεται και παίρνει ευκαιρίες

Ο Λημνιός πανηγυρίζει το γκολ στο Κόσοβο, το ίδιο βράδυ που έμαθε ότι έκλεισε στην Κολωνία
Ο Λημνιός πανηγυρίζει το γκολ στο Κόσοβο, το ίδιο βράδυ που έμαθε ότι έκλεισε στην Κολωνία INTIME SPORTS

Οριστικοποιήθηκε η απόφαση της Κολωνίας για να παραμείνει στο ρόστερ των «τράγων» και να αποτελέσει ενεργό μέλος του rotation ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα για την πλήρη αποθεραπεία του.

Η αίσθηση που είχε αποτυπωθεί προ δεκαημέρου από το SPORT24 αναφορικά τόσο με την ευοίωνη πορεία της αποθεραπείας του Δημήτρη Λημνιού όσο επιπρόσθετα τη διαφοροποίηση του στάτους του στην Κολωνία, πλέον επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.

Αρμοδίως λοιπόν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου πως θα παραμείνει στο ρόστερ και δεν πρόκειται να αναζητηθεί νέος δανεισμός του μετά τον επιτυχημένο περυσινό του στην Τβέντε.

Η στάση των "τράγων" άλλαξε έτσι κι αλλιώς αμέσως μετά την ατυχέστατη στιγμή του καλοκαιρινού σοβαρότατου τραυματισμού του διεθνή εξτρέμ, με σε κάθε επίπεδο και στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του Λημνιού.

Πλέον, έχοντας έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής στα γήπεδα, του ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για παραχώρηση, πως εφεξής θεωρείται ενεργό μέλος του rotation του γερμανικού συλλόγου, πως υπολογίζεται κανονικά και πως θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν ως το τέλος της σεζόν, οπότε και θα επαναξιολογηθεί η σχέση των δύο πλευρών, συνυπολογίζοντας πως τότε ο 24χρονος ακραίος θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ως προς την επιστροφή του Λημνιού στα γήπεδα, το ιατρικό επιτελείο των "τράγων" εκτιμά μετά το πέρας των σχετικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας επιθετικός πως θα είναι σε θέση να δώσει το πράσινο φως για πλήρη ενσωμάτωση όχι απλώς σε προπονητικούς ρυθμούς – αυτή αναμένεται αμέσως μετά την επιστροφή του αγωνιστικού τμήματος μετά από την άδεια των γιορτών – αλλά σε παιχνίδια μεταξύ της τελευταίας εβδομάδας του Ιανουαρίου και της πρώτης του Φεβρουαρίου.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ