ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Με VIDEO στο Facebook διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου

Λεβαδειακός: Με VIDEO στο Facebook διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου
PRINT SCREEN

Ο Λεβαδειακός ανέβασε ένα VIDEO στο Facebook με τις δύο αποφάσεις του διαιτητή Σιδηρόπουλου και του VAR Τσακαλίδη για τις οποίες έχει τρομερά παράπονα.

Ο Λεβαδειακός κρατούσε μέχρι και τα τελευταία λεπτά τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Πέδρο το 90+14' τον κράτησε σε δύσκολη θέση.

Οι Βοιωτοί είχαν τρομερά παράπονα με τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και του VAR Αλέξανδρου Τσακαλίδη, για το χτύπημα του Κολοβού στον Λιάγκα, αλλά και για το πέναλτι που έδωσε στις καθυστερήσεις και ισοφάρισαν οι Αγρινιώτες.

"Το βίντεο «μιλάει» από μόνο του...⁣

  • ⁣Εν ψυχρώ κουτουλιά του Δημήτρη Κολοβού στο πρόσωπο του Παναγιώτη Λιάγκα, κι όμως διαιτητής και VAR δεν δίνουν τίποτα!⁣
  • ⁣Επτά τα λεπτά των καθυστερήσεων, ο διαιτητής ανακάλυψε δύο επιπλέον για να δοθεί αυτό το «πέναλτι». ⁣

Δεν υπάρχουν λόγια...⁣"

Λίγα λεπτά μετά οι Βοιωτοί ανέβασαν νέο VIDEO με τη φάση του πέναλτι που έδειξε ο Σιδηρόπουλος για μαρκάρισμα του Γκροφ στον Καρέλη, το οποίο όμως ο ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου πήρε πίσω μετά από παρέμβαση του VAR.

"Τι να σχολιάσει όμως κανείς και γι' αυτό το πέναλτι-φάντασμα το οποίο δόθηκε εις βάρος της ομάδας μας, που δεν μπορούσε φυσικά να μη παρέμβει το VAR, αφού ήταν τόσο κραυγαλέο το λάθος. ⁣Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματα τους...⁣", έγραψε στη λεζάντα του νέου VIDEO που ανέβασε για τη διαιτησία η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ