ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Λεονάρντο άνοιξε την πόρτα στον Εμπαπέ: "Δεν θα τον εμποδίσουμε να πάει στη Ρεάλ, αλλά δίνουν λίγα χρήματα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Στρασμπούρ | 14 Αυγούστου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Στρασμπούρ | 14 Αυγούστου 2021 @ 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο επιβεβαίωσε την επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, τονίζοντας πως εάν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις των παριζιάνων, τότε είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν τη μεταγραφή του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν να επιβεβαιώνει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να του ανοίγει την πόρτα.

Η Ρεάλ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ντύσει στα λευκά τον Γάλλο σούπερ σταρ, καταθέτοντας στην Παρί πρόταση ύψους περίπου 160 εκατ. ευρώ, όπως επιβεβαίωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο RMC ο Λεονάρντο. Ο χρόνος των "μερένγκες" λιγοστεύει κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο ισπανικός σύλλογος.

Μπορεί ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί να επιθυμεί την παραμονή του 22χρονου στο Παρκ Ντε Πρενς, ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει τον Εμπαπέ με το ζόρι. Για πρώτη φορά μετά τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του Γάλλου με τη Ρεάλ, η Παρί επιβεβαίωσε πως ο νεαρός σταρ θέλει να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, ο Λεονάρντο ξεκαθάρισε πως αν ικανοποιηθεί ο σύλλογος του Παρισιού στο οικονομικό κομμάτι, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Εμπαπέ πολύ σύντομα με τη φανέλα της Ρεάλ.

"Ο Κιλιάν θέλει να πάει στη Ρεάλ κι εμείς δεν θα τον εμποδίσουμε. Είπαμε "όχι" στην πρώτη πρόταση της Ρεάλ, αλλά αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις, τότε θα δούμε. Κάναμε δύο προτάσεις ανανέωσης στον Εμπαπέ. Μία πριν από δύο μήνες, στο επίπεδο των τοπ συμβολαίων της ομάδας, και μία πρόσφατα, πάνω από το τοπ συμβόλαιο που δίνουμε μέχρι τώρα. Θέλουμε να του αποδείξουμε ότι είναι σημαντικός παίκτης, στο επίκεντρο του πρότζεκτ μας, αλλά δεν είναι πάνω από το πρότζεκτ.

Η πρόταση της Ρεάλ φάνηκε σαν στρατηγική να προσπαθήσουν να εισπράξουν άρνηση από εμάς, για να δείξουν ότι προσπάθησαν και μετά να περιμένουν ένα χρόνο για να τον πάρουν ελεύθερο. Όμως, ο Κιλιάν πάντα έδινε την υπόσχεσή του ότι δεν θα έφευγε ως ελεύθερος. Η πρόταση είναι πολύ μακριά απ'αυτά που θέλουμε για τον Εμπαπέ. Ναι, είναι 160 εκατομμύρια, είναι λιγότερα απ'όσα δώσαμε γι'αυτόν το 2017.

Δεν έχουμε προγραμματίσει να μιλήσουμε ξανά με τη Ρεάλ. Το deadline είναι στις 31 Αυγούστου, τα μεσάνυχτα. Έτσι δουλεύει το παζάρι: τον κρατάμε και ανανεώνει, αλλά δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει για λιγότερα απ'όσα δώσαμε ενώ ακόμα χρωστάμε στη Μονακό.

Ποτέ δεν ανοίξαμε την πόρτα για να φύγει, ποτέ. Λένε ότι εγώ και ο Κελαϊφί θέλουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν ισχύει. Όμως, αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα γίνει με τους δικούς μας όρους".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ