ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Λεάντρο Παρέδες στο SPORT24: "Κάναμε το τέλειο ματς με την Κροατία, μένει να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο"

Ο Λεάντρο Παρέδες σε δήλωσή του στο SPORT24
Ο Λεάντρο Παρέδες σε δήλωσή του στο SPORT24 SPORT24

Ο Λεάντρο Παρέδες μίλησε μετά τη νίκη της Αργεντινής με 3-0 κόντρα στην Κροατία και την πρόκριση στον τελικό στο SPORT24 και ευχήθηκε να είναι το θέλημα του Θεού η αλμπισελέστε να κατακτήσει το Κύπελλο στο τέλος.

Η Αργεντινή απέχει πλέον ένα τελικό από την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 μετά και την τρίαρα επί της Κροατίας στον ημιτελικό.

Ο Λεάντρο Παρέδες μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση στον τελικό και ευχήθηκε να είναι το θέλημα του Θεού να πανηγυρίσει και εκεί η αλμπισελέστε.

"Μακάρι να είναι έτσι το θέλημα του Θεού και η Αργεντινή αφού υπέφερε να το κατακτήσει. Αυτό σκεφτόμαστε μόνο, πώς θα δώσουμε αλεγρία στο λαό της Αργεντινής. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό και τώρα μένει να το κατακτήσουμε. Πιστεύω ότι κάναμε το τέλειο ματς, μην ξεχνάτε τον αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες", ο Αργεντινός μέσος.

Για τον τελικό και τον αντίπαλο που περιμένουν: "Θα δούμε την Τετάρτη ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον τελικό, αλλά εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας. Να προετοιμάσουμε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ