ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο λαβύρινθος του Θέμη, το stand up - έπος του Βασίλη Τεμπέλη και η αποθέωση του Τρίγκα: Τα bloopers του ΑΝΤ1 ήταν απολαυστικά

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας και Βραζιλιάνοι φίλαθλοι
Ο Αλέξανδρος Τρίγκας και Βραζιλιάνοι φίλαθλοι PRINT SCREEN GLOMEX

Ο ΑΝΤ1 δημιούργησε ένα VIDEO με τα bloopers κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, με τον λαβύρινθο του Θέμη Καίσαρη, το stand up - έπος του Βασίλη Τεμπέλη και η αποθέωση του Αλέξανδρου Τρίγκα να είναι απολαυστικά.

Το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/12) και μας άφησε μία έντονη ποδοσφαιρική γεύση. Ένας γεμάτος μήνας με μοναδικές στιγμές, αξέχαστα γκολ κι έναν κορυφαίο τελικό.

Εκτός όμως, από το θέαμα, απολαύσαμε και τα bloopers, με τον ΑΝΤ1 να δημιουργεί ένα VIDEO με αξέχαστες στιγμές από την εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο "Ώρα Μουντιάλ" με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο.

Ο... λαβύρινθος του Θέμη Καίσαρη με τα γραφήματα της Opta, το stand up - έπος του Βασίλη Τεμπέλη για να προλογίσει τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εθνικής Αυστραλίας και η αποθέωση του Αλέξανδρου Τρίγκα από φιλάθλους την ώρα του ρεπορτάζ ήταν μερικές απ' αυτές.

Θυμίζουμε πως η 24 MEDIA συνεργάστηκε με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ -το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που μετέδωσε το Μουντιάλ- για να καλύψει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή όλα όσα έγιναν στα γήπεδα του Κατάρ, μέχρι και τη στέψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή την Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ