VIRAL

Ο Λαπαντούλα έκανε λάθος τατουάζ

O Tζανλούκα Λαπαντούλα με τη φανέλα της Μίλαν

O επιθετικός της Μπενεβέντο, Τζανλούκα Λαπαντούλα, έκανε τατουάζ για να τιμήσει την περουβιανή καταγωγή του, αλλά υπέπεσε σε γκάφα καθώς στο μπράτσο του δεν αποτυπώθηκε μέλος των Ίνκα, αλλά των Απάτσι.

Πόνεσε αρκετά ο Τζανλούκα Λαπαντούλα για να χτυπήσει το τατουάζ και να τιμήσει την περουβιανή καταγωγή του, αλλά πόνεσε μάλλον περισσότερο με τα σχόλια μετά την αποκάλυψή του.

Ο 30χρονος επιθετικός της Μπενεβέντο γεννήθηκε στο Τορίνο από Ιταλό πατέρα και Περουβιανή μητέρα.

"Οι ρίζες μου, η μισή καρδιά μου, το μισό αίμα μου, Περού", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε το τατουάζ κατά την αποκάλυψή του από τα social media.

Μόνο που, όπως μεταδίδουν media της Ιταλίας και του Περού, υπέπεσε σε γκάφα. Όπως τονίζεται στο μπράτσο δεν αποτυπώθηκε μέλος της φυλής των Ίνκα (προκολομβιανός πολιτισμός πρόδρομος του περουβιανού), αλλά των Απάτσι (νομαδική φυλή Ινδιάνων που έζησαν στη Βόρεια Αμερική.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή - από Περουβιανούς τα περισσότερα εξ αυτών - κάτω από την ανάρτηση του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των Πάρμα, Τσεζένα, Φροζινόνε, Γκόριτσα, Πεσκάρα, Μίλαν, Τζένοα, Λέτσε.

TAGS VIRAL ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ