PREMIER LEAGUE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 27 στη σεζόν και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νέα νίκη 2-0 επί της Πόρτσμουθ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 27 στη σεζόν και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νέα νίκη 2-0 επί της Πόρτσμουθ
ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 27 στη σεζόν και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νέα νίκη 2-0 επί της Πόρτσμουθ.

Ο Πορτογάλος σκόραρε στο 10' από πάσα του Νάνι και στο 13' με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ. Η Πόρτσμουθ δεν κατάφερε να αντιδράσει, με τον Μίλαν Μπάρος, που έκανε ντεμπούτο, δανεικός από τη Λιόν, να απογοητεύει.
Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με πέναλτι του Νομπλ στο 90', που κέρδισε ο Λιούνγκμπεργκ από τον Κάραχερ. Η Λίβερπουλ ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε στο δεύτερο αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το Απτον Παρκ.

Εβερτον και Τότεναμ έμειναν στο 0-0, με την άμυνα της Τότεναμ να έχει για πρώτη φορά τον Τζόναθαν Γουντγκέιτ, που ήταν πολύ καλός. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με την Εβερτον να έχει κατοχή, αλλά να χάνει την ευκαιρία να αποσπαστεί στην τέταρτη θέση.

Βαθμούς πέταξε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς το 1-1 με την καταδικασμένη Ντέρμπι, έστω και εκτός έδρας, δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Στο 47' με αυτογκόλ του Σαν τζι Χάι προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι. Ο νεαρός Ντάνιελ Στάριτζ σκόραρε στο 63' ισοφαρίζοντας για τη Σίτι.

Ενα γκολ του Μίκαελ Μπάλακ με κεφαλιά στο 32' από σέντρα του Πάουλο Φερέιρα, ήταν αρκετό να δώσιε τη νίκη στην Τσέλσι, που ήταν πολύ καλύτερη, με 1-0 επί της Ρέντινγκ.

Ο Αβραμ Γκραντ χρησιμοποίησε τους: Τσεχ, Πάουλο Φερέιρα, Αλεξ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μπριτζ, Ράιτ-Φίλιπς, Μακελελέ, Μπάλακ, Τζο Κόουλ, Ανελκά, Μαλουντά (76' Πιζάρο).

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 1-0 (90' πεν. Νομπλ)
Ντέρμπι Κ.-Μάντσεστερ Σ. 1-1 (46' αυτ. Σουν Τζιχάϊ - 63' Στάριτζ)
Τσέλσι-Ρέντινγκ 1-0 (32' Μπάλακ)
Έβερτον-Τότεναμ 0-0

Μάντσεστερ Γ.-Πόρτσμουθ 2-0 (10', 13' Κριστιάνο Ρονάλντο)


Δείτε Κριστιάνο σε δράση...




















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ