ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Ο Κριχόβιακ αποσύρθηκε από την εθνική Πολωνίας: "Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα"

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στον αγώνα της Πολωνίας με τη Σαουδική Αραβία
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στον αγώνα της Πολωνίας με τη Σαουδική Αραβία © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ανακοίνωσε την Τρίτη (26/9) ότι αποσύρεται από την εθνική Πολωνίας, αποχαιρετώντας την ομάδα μέσα από ποστ στα social media.

Τέλος στην καριέρα του στην εθνική Πολωνίας έβαλε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος ανακοίνωσε την Τρίτη (26/9) ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα μετά από 15 χρόνια που φοράει το εθνόσημο.

Με τη φανέλα της Πολωνίας αγωνίστηκε σε 100 παιχνίδια, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ.

"Το ότι έπαιξα σε 100 αγώνες με τον αετό στο στήθος θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για το υπόλοιπο της ζωής μου, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως αθλητή.

Στον αθλητισμό δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από το να τραγουδάς τον εθνικό ύμνο πριν από έναν αγώνα της εθνικής σου ομάδας στο Εθνικό Στάδιο.

Αλλά ήρθε η ώρα να πω "ευχαριστώ»" Σήμερα αποσύρομαι από την εθνική Πολωνίας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν μαζί μου στα καλά και στα άσχημα, έδινα τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα για να σας κάνω περήφανους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους προπονητές, τα μέλη του προσωπικού κι όλους όσους συνάντησα σ' αυτό το ταξίδι", έγραψε ο 33χρονος πρώην αμυντικός μέσος της ΑΕΚ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ