ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ο Κούμαν υπέγραψε στην εθνική Ολλανδίας και παρουσιάστηκε στα μίντια

Ο Κούμαν υπέγραψε στην εθνική Ολλανδίας και παρουσιάστηκε στα μίντια
@2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας μετά από 2,5 χρόνια απουσίας είναι γεγονός, με τον 59χρονο προπονητή να διαδέχεται επίσημα τον Λουίς Φαν Χάαλ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους οράνιε.

Από τον Απρίλιο του 2022 είχε ανακοινωθεί πως ο Ρόναλντ Κούμαν θα διαδεχόταν τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας μετά από το φινάλε του Μουντιάλ και το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) επισημοποιήθηκε η αλλαγή στους οράνιε.

Και αυτό γιατί ο 59χρονος προπονητής έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ παρουσιάστηκε και στους εκπροσώπους των μίντια.

"Είναι μία τιμητική δουλειά. Τα δύο χρόνια που ήμουν στον πάγκο της ομάδας μου προσέφεραν μεγάλη χαρά. Αυτά είναι να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και να προετοιμάζεις πράγματα με το επιτελείο σου και έπειτα μία περίοδο 10 ημερών να δουλεύουν όλοι μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλλά και να έχεις την ευκαιρία να επιλέγεις τους καλύτερους παίκτες. Παίρνω ξανά την ευκαιρία και νομίζω πως αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό", τόνισε με δηλώσεις του ο Κούμαν, ο οποίος είναι έτοιμος πλέον για τη δεύτερη θητεία του στους οράνιε μετά από την παρουσία του σε αυτούς από το 2018 μέχρι το 2020.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ