ΠΟΛΩΝΙΑ

Ο Κουλούρης σκόραρε, αλλά η Πόγκον έχασε το κύπελλο στην παράταση

Ο Ευθύμης Κουλούρης
Ο Ευθύμης Κουλούρης PHOTO CREDITS: POGONSCZECIN.PL

Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας, αλλά η Πόγκον ηττήθηκε από τη Βίσλα της δεύτερης κατηγορίας.

Η Πόγκον απέτυχε να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της 76χρονης ιστορίας της, παρότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο 90+9' του τελικού του Κυπέλλου Πολωνίας. Η Βίσλα ισοφάρισε στην τελευταία φάση και πήρε το ματς με 2-1 στην παράταση, πανηγυρίζοντας για 5η φορά στον θεσμό και πρώτη από το 2002-2003.

Ο πρώτος σκόρερ της Πόγκον τη φετινή περίοδο, Ευθύμης Κουλούρης, σκόραρε στο 75ο λεπτό στο "Ναρόντοβι" της Βαρσοβίας και έμοιαζε να δίνει τον τίτλο στην ομάδα του.

Pogoń Szczecin 1-0 Wisła Kraków - Efthymis Koulouris 75' (Polish Cup final)
by u/4gjdtokurwa in soccer

Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής έφτασε τα 18 γκολ τη φετινή σεζόν με τον πολωνικό σύλλογο, για τον οποίο αγωνίστηκε ως βασικός και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας όμως, ο αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή Ενέκο Σατρούστεγκι ισοφάρισε σε 1-1 κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου ο Άνχελ Ροδάδο έκανε την ανατροπή για την ομάδα της Κρακοβίας, η οποία εξασφάλισε παρουσία στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League.

TAGS ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ