ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κουλούρης αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο: "Ευχαριστώ θερμά για όσα ζήσαμε, εις το επανιδείν"

Ο Ευθύμης Κουλούρης
Ο Ευθύμης Κουλούρης INTIME SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε από τη ΛΑΣΚ αποχαιρέτησε μέσω video τον κόσμο του Ατρομήτου, ευχαριστώντας τους για την αγάπη και τη στήριξη που του έδωσαν.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τρίτη (5/7) την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στην αυστριακή ΛΑΣΚ, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Λίγο μετά την ανακοίνωση ο 26χρονος μέσω video θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο των Περιστεριωτών, αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας για τη στήριξη και την αγάπη που του έδωσαν.

"Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω για ακόμα μία φορά. Θα ήθελα με αυτό το video να σας ευχαριστήσω θερμά για όλα αυτά που έχουμε περάσει μαζί. Όλον τον κόσμο του Ατρομήτου για την αγάπη και τη στήριξη προς την ομάδα και το πρόσωπό μου.

Όλα τα άτομα που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στην ομάδα στα γραφεία, το τεχνικό επιτελείο, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς και τους φροντιστές μας για την καθημερινή στήριξη προς εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Τους συμπαίκτες που περνούσαμε την καθημερινότητα μαζί και με βοήθησαν, ώστε να γίνω καλύτερος. Τον κ. Αγγελόπουλο για την καθημερινή του στήριξη και τον κ. Σπανό για τη στήριξη και την αγάπη του προς την ομάδα και προς τα εμένα εννοείται. Εις το εις το επανιδείν και εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ