ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο κόσμος θέλει... Χριστόπουλο, αλλά δύσκολα θα γίνει κάτι

Ο κόσμος θέλει... Χριστόπουλο, αλλά δύσκολα θα γίνει κάτι
Χριστόπουλος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπόνηση μετά την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη και ο κόσμος του "Άγιαξ της Ηπείρου" επιθυμεί την επιστροφή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Η απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε τον χορό των υποψηφίων προπονητών για τον "Άγιαξ της Ηπείρου" με τους Τσιώλη, Δερμιτζάκη, Αναστασιάδη να προβάλουν ως φαβορί στα μάτια της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα μάτια του κόσμου όμως άλλος είναι ο εκλεκτός και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αν μπει σε όλα τα φόρουμ που υπάρχουν για την ομάδα του "Άγιαξ της Ηπείρου" αλλά και σε ανοιχτές συζητήσεις του διαδικτύου.

Ο λόγος για τον μέχρι το καλοκαίρι προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Χριστόπουλο τον οποίο όλος ο κόσμος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων.

Μάλιστα και σε πολλές ιστοσελίδες, τόσο την προσωπική, όσο και σε άλλες που έχουν φτιαχτεί για αυτόν στα social media υπάρχουν συνεχή μηνύματα που τάσσονται υπέρ της επιστροφής του Χριστόπουλου.

Βέβαια πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η... επιθυμία του κόσμου καθώς ακόμα δεν είναι γνωστό αν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ ο Χριστόπουλος.

Και αυτό γιατί ο 40χρονος τεχνικός μπορεί όταν αποχώρησε με την επιστολή που ο ίδιος έστειλε να εξωτερίκευσε κάποιους από τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση αλλά από εκεί και πέρα ουδέποτε έχει μιλήσει ανοιχτά για τα ζητήματα που τον έκαναν να επιλέξει την προοπτική του εξωτερικού πλην του ότι ήταν πρόκληση για την καριέρα του.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ