ΑΓΓΛΙΑ

Ο Κλοπ ειρωνεύτηκε τον Μπόλι: "Όταν βρει ημερομηνία για All-Star Game να με πάρει τηλέφωνο"

Η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ στην ιδέα του Τόντ Μπόλι για All-Star Game
Η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ στην ιδέα του Τόντ Μπόλι για All-Star Game Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝΤ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ALL-STAR GAME

Ο Γιούργκεν Κλοπ έβαλε τα γέλια και ειρωνεύτηκε την ιδέα του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, περί αγγλικού All-Star Game, τονίζοντας πως στην Αγγλία δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω του καλεντάρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πήρε με "καλό μάτι" την ιδέα του Αμερικανού επιχειρηματία και νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, να υπάρξει πρόταση στην Premier League για ένα παιχνίδι All-Star Game στα αμερικανικά πρότυπα.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, στο άκουσμα της ιδέας του Μπόλι, για την οποία ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους μετά τη νίκη επί του Άγιαξ (2-1) στο Champions League, ξέσπασε σε γέλια.

"Υπέροχα. Όταν βρει ημερομηνία γι' αυτό, μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Ξεχνάει ότι στην Αμερική στα μεγάλα αθλήματα οι παίκτες έχουν τέσσερις μήνες διάλειμμα.

Έτσι υπάρχει αρκετή χαρά που μπορούν να κάνουν κάτι σ' αυτό το διάλειμμα. Είναι εντελώς διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Τι μπορώ να πω; Ίσως μπορέσει να μου το εξηγήσει κάποια στιγμή και βρούμε μία κατάλληλη ημερομηνία.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θέλει να το δει αυτό, αλλά... φανταστείτε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Λίβερπουλ, της Έβερτον, όλους μαζί σε μία ομάδα. Δεν είναι εθνική ομάδα".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ