ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ διέκοψε συνέντευξη Τύπου λόγω τηλεφωνήματος από... οδοντίατρο

Ο Κλοπ διέκοψε συνέντευξη Τύπου λόγω τηλεφωνήματος από... οδοντίατρο
PRINT SCREEN

Η συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ είχε ένα απρόοπτο, με τον Γερμανό να τη διακόπτει μετά από κλήση που δέχτηκε ένας τους παριστάμενους στην αίθουσα δημοσιογράφους από τον οδοντίατρό του.

Δύο ημέρες πριν από το σπουδαίο συναπάντημα στο "Emirates" με την Άρσεναλ (04/02, 18:30, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της Premier League, ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, η οποία είχε και μία άκρως χιουμοριστική στιγμή.

Αυτή έλαβε χώρα τη στιγμή που δεχόταν ερώτηση για τη μάχη της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου, με μία εισερχόμενη κλήση σε ένα από τα κινητά που ήταν πάνω στο τραπέζι να αποσπάει την προσοχή του για να ακολουθήσει... ρεσιτάλ από τον Γερμανό.

"Ο οδοντίατρος καλεί, αυτό ίσως να είναι σημαντικό", είπε ο Κλοπ, για να προκαλέσει άφθονα γέλια στην αίθουσα και τον "ένοχο" δημοσιογράφο να αποκαλύπτεται άμεσα, παραδεχόμενος πως ήταν όντως σημαντικό το τηλεφώνημα.

"Συγνώμη, ήταν όντως σημαντικό", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, με τον προπονητή των κόκκινων να φροντίζε να έχει την τελευταία λέξη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο οδοντίατρος, μπορώ να το φανταστώ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ