ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ αποθέωσε τον MVP Μπράντλεϊ: "Τι υπέροχο παιδί είναι, τα πηγαίνει εξαιρετικά"

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 31 Ιανουαρίου 2024
Ο Κόνορ Μπράντλεϊ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 31 Ιανουαρίου 2024 @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ ήταν συγκλονιστικός στο 4-1 της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι έχοντας γκολ και ασίστ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν δίστασε να του πλέξει το εγκώμιο, τονίζοντας τη συμβολή του ώστε οι ρεντς να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή το βράδυ της Τετάρτης όταν συνέτριψε με 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ" και κράτησε το +5 από τις Μάντσεστερ Σίτι (έχει ματς λιγότερο) και Άρσεναλ στη μάχη του τίτλου, σε ένα ματς που έμεινε στην ιστορία για τρεις λόγους.

Ο πρώτος είχε να κάνει με το γεγονός πως ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε ο δεύτερος ταχύτερος που φτάνει τις 200 νίκες στην Premier League (χρειάστηκε 318 ματς, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να πέφτει στην 3η θέση με 200 νίκες σε 322 παιχνίδια στον πάγκο), ο δεύτερος ήταν τα τέσσερα δοκάρια του Ντάργουιν Νούνιες (!) ενώ ο τρίτος ακούει στο όνομα Κόνορ Μπράντλεϊ.

Ο 20χρονος κλήθηκε το τελευταίο διάστημα να καλύψει το κενό του (τραυματία) Αλεξάντερ-Άρνολντ στο δεξί άκρο της άμυνας των ρεντς και το έκανε με επιτυχία ενώ απέναντι στους μπλε, όχι απλά ήταν θετικότατος αλλά ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης στο χορτάρι, επισφραγίζοντας την εκπληκτική του εμφάνιση με το γκολ (πρώτο του επίσημο με την Λίβερπουλ) και ασίστ.

Το βραβείο του MVP που πήρε στο φινάλε έδωσε ένα διάπλατο χαμόγελο στον πιτσιρικά ενώ η ακόμη μεγαλύτερη ανταμοιβή ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ, που δεν δίστασε να τον αποθεώσει:

"Τι υπέροχο παιδί είναι. Εξαιρετικό το τελείωμά του στη φάση του γκολ, ενώ σε όλο το ματς είχε τρομερή συμμετοχή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να έχει να αντιμετωπίσει στην πλευρά του τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος για εκείνον. Είναι ένας πολύ σοβαρός νεαρός και ήταν πραγματικά ξεχωριστός", τόνισε ο Γερμανός, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ μετά την ανακοίνωσή του περί αποχώρησης στο τέλος της σεζόν, για να προσθέσει με νόημα για τον Μπράντλεϊ:

"Τον είδαμε στην προετοιμασία. Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Μερικές εβδομάδες πριν ήμουν σε διακοπές και μερικοί φίλοι της Μπόλτον (σ.σ. είχε αγωνιστεί πέρυσι στην Μπόλτον ο Μπράντλεϊ ως δανεικός) με ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να τον πάρουν πίσω, αλλά είναι πολύ αργά!

Είναι πολύ σημαντικός για εμάς επειδή χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει αυτά τα διαδοχικά αποτελέσματα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ