ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Κινγκσλέ Κομάν στο SPORT24: "Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε ξανά το Μουντιάλ"

Ο Κινγκσλέ Κομάν
Ο Κινγκσλέ Κομάν SPORT24

Ο επιθετικός της Γαλλίας, Κινγκσλέ Κομάν μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη μετά τη νίκη επί της Δανίας, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι οι "μπλε" θα είναι εκείνοι που θα κατακτήσουν back-to-back το τρόπαιο.

Η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Δανίας για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου και "σφράγισε" την πρόκριση στη φάση των 16. Μετά το τέλος του αγώνα, το SPORT24 και ο Βασίλης Τεμπέλης συνάντησαν τον Κινγκσλέ Κομάν στη μικτή ζώνη του γηπέδου και ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για back-to-back κατάκτηση του τροπαίου.

Ωστόσο, ο 26χρονος εξτρέμ της Μπάγερν τόνισε πως, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, οι παίκτες κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δουν αν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους.

- Είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε κι αυτό το Μουντιάλ;

"Ναι, είμαστε αποφασισμένοι να το κατακτήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος από την αρχή, αλλά πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι".

- Είναι η Γαλλία η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο από κάθε άλλη στη διοργάνωση;

"Δεν ξέρω αν αρκεί μόνο το ταλέντο. Είναι πολλά πράγματα που χρειάζονται για να πάρεις έναν αγώνα. Εγώ ξέρω ότι δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και θα δούμε στο τέλος πώς θα τα έχουμε πάει".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ