ΠΑΟΚ

O Κεϊτά Μπαλντέ μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι

Ο Κεϊτά Μπαλντέ με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Κεϊτά Μπαλντέ με τη φανέλα της Ίντερ © 2018 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο 27χρονος επιθετικός, Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ, μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι. Η Γαλατάσαραϊ και η Μπεσίκτας τον έχουν στο στόχαστρο.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ θα αποτελέσει παρελθόν από την Κάλιαρι έπειτα από έναν χρόνο. Ο 27χρονος επιθετικός είχε υπογράψει ένα χρόνο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης, ωστόσο μένει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό των ροσομπλού στη Serie B.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ απασχολεί τους ιθύνοντες του αγωνιστικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ και το SPORT24 είχε αναλύσει πως αν και εφόσον ο Δικέφαλος αποφασίσει να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον 27χρονο, τότε το περυσινό deal που έφερε τον Γιασμίν Κούρτιτς στην Τούμπα θα αποτελέσει τον μπούσουλα.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, για τον Κεϊτά έχουν εκφράσει ενδιαφέρον δύο τουρκικές ομάδες. Αυτές είναι η Γαλατάσαραϊ και η Μπεσίκτας, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να καλείται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το επόμενο διάστημα.

Ο Μπαλντέ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στη Serie A σκοράροντας τρεις φορές και μοιράζοντας δύο ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Λάτσιο, Μονακό, Ίντερ και Σαμπντόρια.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ