ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς χαρίζει 6 εισιτήρια για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν!

Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς χαρίζει 6 εισιτήρια για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν!
INTIME SPORTS

Πρωτοποριακές κινήσεις για τα ελληνικά δεδομένα από τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, που χαρίζει 6 εισιτήρια για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν μέσω twitter. Μάθετε τον τρόπο!

Το είδαμε κι αυτό! Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς φέρνει νέα ήθη-έθιμα, παραδόσεις και συνήθειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάντα μέσω της αγαπημένης του συνήθειας, που δεν είναι άλλη από το Twitter.

Κάθε μέρα, έχουμε και κάποια νέα είδηση που μας την προσφέρει απλόχερα, ο διεθνής Τούρκος, τον ελεύθερό του χρόνου. Την Δευτέρα πέταξε καρφιά κατά του Μάκου, παλιότερα είχε ανακαλύψει μια ταλαντούχα μαθήτρια-τραγουδίστρια, ενώ είχε αναρτήσει τραγούδια του αγαπημένου του Μπομπ Μάρλεϊ.

Αυτή τη φορά, ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς δίνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν βρήκαν ή δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν εισιτήριο, να βρεθούν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία με έξι "μαγικά χαρτάκια" για το ματς της Πέμπτης και τονίζει πως θα τα χαρίσει σε τρεις τυχερούς! Για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στο Twitter του Καζίμ-Ρίτσαρντς στις 19:00, όπου θα κάνει μια ερώτηση.

Όποιος θέλει να πάρει μέρος και να γίνει ένας από τους τυχερούς, θα πρέπει να στείλει mail στο [email protected] με την απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την κίνηση τη συναντάμε συχνά στο εξωτερικό και ειδικά στο ΝΒΑ, όπου αρκετοί παίκτες χαρίζουν πολύ συχνά εισιτήρια σε φιλάθλους!


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ