ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Καζεμίρο υπερασπίστηκε τον Χόιλουντ: "Είναι απλά ένα παιδί"

Manchester United's Rasmus Hojlund celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Aston Villa at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Dec. 26, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Καζεμίρο κατέκρινε όσους κρίνουν τον Ράσμους Χόιλουντ και υπερασπίστηκε τον 20χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας μάλιστα ότι ο 20χρονος μπορεί να ορίσει μία νέα εποχή στον σύλλογο.

Τον περασμένο Αύγουστο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της τον Ράσμους Χόιλουντ από την Αταλάντα, βγάζοντας από τα ταμεία της 70 εκατ. ευρώ.

Τέσσερις μήνες μετά ο Δανός επιθετικός έχει σκοράρει πέντε φορές στο Champions League, ενώ έχει βρει δίχτυα μία φορά στην Premier League σε 15 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Αυτός είναι κι ένας λόγος που ο 20χρονος έχει δεχθεί κριτική, με τον Καζεμίρο να τον υπερασπίζεται μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

"Στο τέλος της ημέρας είναι απλώς ένα παιδί, οπότε δεν πρέπει να του ασκούμε μεγάλη πίεση. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να μπει και να σκοράρει 30 γκολ αμέσως.

Είναι ακόμα νέος κι αυτή είναι η πρώτη του σεζόν στην Premier League. Είναι πολύ δύσκολο όταν μπαίνεις σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, όπως είναι τα ματς με την Άρσεναλ. Όταν μπήκε στον αγώνα συνέβαλε σημαντικά, αλλάζοντας τη δυναμική μας.

Σίγουρα παίζει καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και δουλεύει πολύ σκληρά. Ο Ράσμους είναι αφοσιωμένος και θέλει να συνεχίσει. Θα είναι ένας σπουδαίος παίκτης για αυτόν τον σύλλογο και με τις φιλοδοξίες που έχει θα μπορούσε να ορίσει μια εποχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", κατέληξε ο Βραζιλιάνος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ