ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καστίγιο... απομακρύνεται

Ο Καστίγιο... απομακρύνεται
καστιγιο

Οι Ουκρανοί ανέβασαν τις απαιτήσεις, OΣΦΠ δεν διαπραγματεύεται και ο Καστίγιο απομακρύνεται (video)

Μειώνονται οι πιθανότητες να δούμε τον Νέρι Καστίγιο και πάλι με τα "ερυθρόλευκα" όπως προέκυψε από τις τελευταίες εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι ιθύνοντες της Σαχτάρ συνέχισαν τα... καψώνια τους, αλλά στον Πειραιά δεν είναι διατεθειμένοι να γίνουν θύμα τους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα τους Ντόνετσκ ενημέρωσε τους πρωταθλητές Ελλάδας πως ο Καστίγιο ναι μεν παραχωρείται με την μορφή δανεισμού, αλλά με περισσότερα χρήματα και με μικρότερη χρονική διάρκεια απ' ότι προέβλεπε η αρχική -προφορική- συμφωνία.

Οι Ουκρανοί ζητάνε πλέον 2 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν δανεικό τον Καστίγιο για 1 μόλις χρόνο, ενώ στην αρχή οι απαιτήσεις τους ήταν σαφώς λιγότερες. 1.5 εκατομμύριο ευρώ (750 χιλιάδες μπροστά και άλλα τόσα μετά) για 1.5 χρόνο ήταν οι όροι της συμφωνίας αρχικά και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" δεν το σκέφτονται.

Στον Πειραιά δεν έχουν σκοπό να ξεκινήσουν... παζάρια με την Σαχτάρ, επιμένουν στην αρχική προσφορά τους και απλά παρακολουθούν τις εξελιξεις.

Αν οι Ουκρανοί δεν αλλάξουν στάση, τότε πολύ δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα η μεγάλη επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στο μεγάλο Λιμάνι. Αν αποφασίσουν να... λογικευτούν τότε στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους για να φέρουν πίσω ένα δίκο τους... παιδί.

Τις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες μπορεί να έχουμε οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, όμως με τα μέχρι τώρα δεδομένα το φινάλε δύσκολα θα είναι ευχάριστο.

Βέβαια μιλάμε για μεταγραφές, οπότε δύσκολα να πεις κάτι με σιγουριά. Και ειδικά στην περίπτωση Καστίγιο, όπου κάθε μέρα το σκηνικό ανατρέπεται...

Τα πλάνα Μπάντοβιτς με ΠΑΟΚ

Σ' ότι αφορά τώρα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει δείξει πάνω κάτω πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, όμως ακόμη και στην προπόνηση του Σαββάτου τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Όπως έχει δείξει μέχρι τώρα, ο Σέρβος κόουτς, θα παρατάξει την ομάδα του μ' ένα σύστημα 4-2-3-1 (ή πιο δύσκολα 4-4-2) και αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά....

Την "ερυθρόλευκη" εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ η τετράδα στην άμυνα κρίνεται άκρως επιτυχημένη και κατά συνέπεια δεν αλλάζει. Ο Γκαλίτσιος θα είναι δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Στα χαφ, ο Μαρέσκα θα έχει δίπλα του τον Στολτίδη, αφού ο Ντουντού όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον πάγκο, λόγω ανετοιμότητας. Αριστερό χαφ θα είναι ο Ζαϊρί, ενώ δεξιά σ' ένα νέο ρόλο ο Βασίλης Τοροσίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντιόγκο, αφού ο Μήτρογλου ναι μεν, έκανε ένα μέρος της προπόνησης την Παρασκευή αλλά έμεινε εκτός αποστολής, ενώ λίγο πιο πίσω θα είναι ο Όσκαρ.

Φυσικά, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες, ο Ντάρμπισιρ να ξεκινήσει βασικός μαζί με τον Ντιόγκο, ή ακόμη ακόμη ο Λούα Λούα να βρεθεί στην αρχική σύνθεση αντί του Όσκαρ.

Επίσημο ντεμπούτο με την "ερυθρόλευκη" φανέλα θα κάνει την Κυριακή ο Χεσούς Ντάτολο, που έχει βγάλει... μάτια στις προπονήσεις και έχει κάποιες -ελάχιστες- πιθανότητες ακόμη και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Έχει ενθουσιάσει κόσμο στου Ρέντη ο Αργεντινός και το ευχάριστο είναι πως έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του.

Ιδού η αποστολή που διάλεξε ο Μπάντοβιτς, για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, το Σάββατο με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο στις 18:00.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο για τον Μπάντοβιτς στην δεύτερη "ερυθρόλευκη" θητεία του και το Sport24.gr θυμάται τις πρεμιέρες των προπονητών του Ολυμπιακού επί Σωκράτη Κόκαλλη (πατήστε εδώ ).

Το τρέιλερ του Sport24.gr για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ






































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ