ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρεμπέ βρήκε τον διάδοχό του: "Ο Κόμπα Κοϊντρεντί θα παίξει στη Ρεάλ"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νέφτσι
Ο Κριστιάν Καρεμπέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νέφτσι INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ανέφερε πως ο συμπατριώτης του, Κόμπα Λέιν Κοϊντρεντί, είναι ο διάδοχός του και θα παίξει κάποια μέρα στη Ρεάλ.

Ο Καρεμπέ φαίνεται ότι βρήκε τον διάδοχό του. Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο της Βαλένθια που κατάγεται από την Νέα Καληδονία (γεννημένος στο Τζιμπουτί), Κόμπα Λέιν Κοϊντρεντί. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τον παρακολουθεί από μικρή ηλικία και στο RADIO Marca τόνισε ότι έχει μεγαλύτερο ταλέντο από εκείνον.

"Έχει περισσότερο ταλέντο, τον ξέρω καλά. Είναι ένα ατόφιο ταλέντο που χρειάζεται χρόνο να παίξει. Τα πάει καλά στη Β' ομάδα και είναι καλός στις ευκαιρίες που του δίνονται στην Α'" ανέφερε συγκεκριμένα ο Καρεμπέ.

Ο Καρεμπέ τόνισε πως ο Κοϊντρεντί είναι το νέο αστέρι της χώρας του, ενώ ανέφερε πως τελικά ο νεαρός παίκτης θα καταλήξει στη Ρεάλ.

"Στη χώρα μου είναι το νέο αστέρι. Έχει παίξει σε τουρνουά και τον είδαν όταν ήταν στη Λανς. Η οικογένειά του αποφάσισε να πάει τη Γαλλία. Ο Κόμπα είναι ολοκληρωμένος αθλητής, μπορεί να τρέχει πολύ και κάνει τη διαφορά ως εξάρι, ως οκτάρι ή ως δεκάρι. Ανανέωσε και φαίνεται ότι είναι καλά στη Βαλένθια, ωστόσο θα παίξει στη Ρεάλ" ανέφερε ο Καρεμπέ.

Ο Κοϊντρεντί αγωνίζεται κυρίως με τη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια, ωστόσο φέτος έχει σημειώσει και δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές απέναντι στη Σεβίλλη και την Ατλέτικο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ