VIRAL

Ο Κάραγκερ τρολάρε τον Νέβιλ θυμίζοντας το ιστορικό 7-0 ενόψει του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κάραγκερ τρολάρε τον Νέβιλ θυμίζοντας το ιστορικό 7-0 ενόψει του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PRINT SCREEN

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε με την κόντρα του Τζέιμι Κάραγκερ με τον Γκάρι Νέβιλ στον τηλεοπτικό αέρα του Sky Sports, όταν ο πρώτος θύμισε το ιστορικό 7-0 στον δεύτερο με... συλλεκτικό μπλουζάκι.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (17/12, 18:30, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μητέρα των μαχών στην Αγγλία για την 17η αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς που οι κόκκινοι θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και να αφήσουν 13 πόντους πίσω την αιώνια αντίπαλό τους.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι ο πρώτος που δίνουν μεταξύ τους η ομάδα του Κλοπ και του Τεν Χαχ μετά από το ιστορικό 7-0 του περασμένου Μαρτίου υπέρ των ρεντς στο ίδιο γήπεδο, με τους Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ να το βάζουν στην... εξίσωση το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δύο τηλεσχολιαστές του Sky Sports ήταν στο "Σίτι Γκράουντ" για τον σχολιασμό του Νότιγχαμ - Τότεναμ (0-2) και δεν έχασαν την ευκαιρία να βάλουν τον κόσμο στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι, με τον παλαίμαχο μπακ της Λίβερπουλ να φοράει μπλουζάκι με το σκορ της περυσινής αναμέτρησης και τα εξής λόγια:

"Μακάρι να το ζούσα αυτό κάθε μέρα... Όταν το Kop αρχίζει να τραγουδάει, οι ρεντς αρχίζουν να παίζουν". Από την πλευρά του ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, σήκωσε το γάντι και το επέστρεψε δηλώνοντας πως "η υπεροψία είναι ο σίγουρος δρόμος για την αποτυχία", με τον Κάραγκερ να απορρίπτει την κατηγορία περί αλαζονείας και να κάνει λόγο για αυτοπεποίθηση, τονίζοντας πως το 7-0 δεν θα το ξεχάσουν ποτέ οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS VIRAL ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ