PREMIER LEAGUE

Ο Κάραγκερ σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Γκουαρδιόλα, αφήνοντας σπόντες για τα λεφτά της Σίτι

Οι Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ στο περιθώριο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ | 20 Οκτωβρίου 2019
Οι Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ στο περιθώριο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ | 20 Οκτωβρίου 2019 @2019 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πέταξε το γάντι στον Τζέιμι Κάραγκερ αναφέροντας πως δεν κατέκτησε έναν τίτλο πρωταθλητή όταν έπαιζε και ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής το σήκωσε, ρίχνοντας καρφιά για τον τρόπο κυριαρχίας της Σίτι.

Η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ το βράδυ της Κυριακής χόρτασε με γκολ (3-3) και θέαμα το φίλαθλο κοινό της Premier League αλλά παράλληλα έδωσε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα από τη μία πλευρά και το δίδυμο των τηλεσχολιαστών Νέβιλ - Κάραγκερ από την άλλη.

Αιτία η άποψη που εξέφρασαν και οι δύο πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης έχει φέρει τρεις σερί ισοπαλίες λόγω του... εφησυχασμού της, με τον Καταλανό να απορρίπτει αυτή την άποψη και να προχωράει σε μετωπική επίθεση.

"Έχουμε πάρει τρία σερί πρωταθλήματα και ο Γκάρι Νέβιλ ξέρει πόσο δύσκολο είναι, διαφορετικά θα είχε κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενες φορές την Premier League στην καλύτερη περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν το έκανε.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν κέρδισε ούτε ένα τίτλο πρωταθλήματος", είπε μεταξύ άλλων ο τρις κάτοχος του Champions League, με τον Κάραγκερ να ενοχλείται από τη δηκτική αναφορά του Γκουαρδιόλα για το γεγονός πως δεν στέφθηκε πρωταθλητής στα 17 χρόνια παρουσίας του στην Λίβερπουλ (1996-2013) και να περνάει στην αντεπίθεση.

"Πιστεύω ότι πιθανότατα θα είχα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα εάν μία χώρα-κράτος είχε την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ και πίεζε τους κανονισμούς ώστε η Premier League να μας είχε απαγγείλει 115 κατηγορίες", απάντησε ο Κάραγκερ, με τον Νέβιλ από την πλευρά του να μπαίνει... πλαγίως στο παιχνίδι, αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως στον Γκουαρδιόλα και προτιμώντας να πειράξει τον φίλο του, Τζέιμι Κάραγκερ, μέσω video που ανέβασε στο Tik-Tok.

"Θα αρχίσουμε φυσικά με το γεγονός πως ο άρχοντας Πεπ είπε πως εγώ και ο Κάρα δεν έχουμε κατακτήσει τέσσερα σερί πρωταθλήματα. Συγγνώμη Πεπ, απολογούμαι για αυτό και για το γεγονός πως ο φίλος μου Τζέιμς δεν συμμετείχε σε κάποιο εορτασμό τίτλου της Premier League με την Λίβερπουλ, κάτι που με κάνει να γελάω ελαφρώς.

Αλλά ο Κάραγκερ έπρεπε να απαντήσει στον Πεπ, έτσι; Δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει και να το δει ως κοπλιμέντο και του είπε πως αν ένα έθνος είχε την ιδιοκτησία της ομάδας του θα πίεζε τους κανόνες για να κερδίσει μία Premier League.

Κάρα, πιστεύω ότι θα είχες κερδίσει έναν τίτλο στην Premier League, φίλε, αν δεν είχες συνεχίσει να κλωτσάς την μπάλα στο πίσω μέρος της δικιάς σας εστίας! Αυτό θα ήταν μια τεράστια βοήθεια για την ομάδα σας!"

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ