ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καναβάρο δέχτηκε πρόταση από την Νότια Κορέα, για να διαδεχτεί τον Κλίνσμαν

Ο Καναβάρο δέχτηκε πρόταση από την Νότια Κορέα, για να διαδεχτεί τον Κλίνσμαν
@2017 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Η Νότια Κορέα αναζητεί το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων της εθνικής ομάδας μετά από το διαζύγιο με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, με το "Tuttomercato" να αποκαλύπτει πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έκανε πρόταση στον Φάμπιο Καναβάρο.

Η Νότια Κορέα δεν τα κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους στο πρόσφατο Κύπελλο Ασίας αφού ηττήθηκε με 2-0 από την Ιορδανία στα ημιτελικά, με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν να πληρώνει το μάρμαρο της αποτυχίας βλέποντας την πόρτα της εξόδου.

Πλέον, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αναζητεί τον διάδοχό του και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", έγινε ήδη πρόταση στον Φάμπιο Καναβάρο, ώστε πάρει τα ηνία μετά από την αποχώρηση του Γερμανού.

Από την πλευρά του ο Καναβάρο έχει δεσμευτεί να εξετάσει την πρόταση που του έγινε και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες να έχει δώσει την τελική απάντησή του, πριν φύγει στα τέλη Μαρτίου για τις ΗΠΑ όπου θα έχει ανάμειξη σε δύο φιλικά που είναι προγραμματισμένα να δώσει η εθνική Ιταλίας απέναντι σε Βενεζουέλα (21/03) και Ισημερινός (24/03).

Σημειώνεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους ατζούρι το 2006 δούλεψε ως προπονητής στην Κίνα για τρία χρόνια και κατόπιν έμεινε για τρία χρόνια εκτός δράσης, πριν επιστρέψει και κάτσει στον πάγκο της Μπενεβέντο για 17 παιχνίδια, θέση που άφησε τον Φεβρουάριο του 2023.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ