ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Jogo: "Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ στη μάχη για Ματέους Ρέις"

Ο Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Ρίο Άβε
Ο Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Ρίο Άβε

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στα υπόψη του τον Ματέους Ρέις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της "O Jogo", η Σπόρτινγκ είναι έτοιμη να παίξει τα ρέστα της για να τον κάνει δικό της από τον Ιανουάριο.

Αν και απέκτησε δύο παίκτες για να δυναμώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στην Λίβερπουλ, τους Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε, ο Ολυμπιακός δεν σταματάει την προσπάθεια για τον Ματέους Ρέις, με τον παίκτη να παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό συνιστά μία πραγματικότητα, την ίδια ώρα ωστόσο φουντώνουν οι φήμες πως η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να κάνει το έξτρα βήμα για να βγει εκείνη μπροστά και να ψήσει την Ρίο Άβε να της δώσει τον παίκτη στην προσεχή μεταγραφική περίοοδο.

Όπως αναφέρει μάλιστα με δημοσίευμά της η "O Jogo", τα λιοντάρια της Λισσαβώνας πιέζουν για να ντύσουν στα πράσινα τον 25χρονο Βραζιλιάνο από τον Ιανουάριο, προσφέροντας στον παίκτη έξτρα μπόνους σε περίπτωση που πειστεί να επιλέξει την ίδια και όχι τους Πειραιώτες για να συνεχίσει την καιέρα του.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ φέρονται διατεθειμένοι να πουλήσουν έναν παίκτη ώστε να απελευθερωθεί χώρος στο αριστερό άκρο και να τον πιάσει ο Ρέις αμά την άφιξή του, με τον Ολυμπιακό να περιμένει πλέον να δει τη διάθεση της Ρίο Άβε.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτησή του, από τη στιγμή που συμφώνησε μαζί του, όμως έκανε τελικά πίσω βλέποντας τους διοικούντες την Ρίο Άβε να αυξάνουν τις οικονομικές αξιώσεις τους και να χαλάνε το deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ