ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Σπόρτινγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Ματέους Ρέις

O μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2020, Ματέους Ρέις, σε παιχνίδι του με τη φανέλα της Μπαχία
O μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2020, Ματέους Ρέις, σε παιχνίδι του με τη φανέλα της Μπαχία AP PHOTO/JOHN RAOUX

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έβαλε στο μάτι τον καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Ματέους Ρέις, και επιχειρεί να έρθει σε άμεση συμφωνία με την Ρίο Άβε για την απόκτησή του.

Ο Ματέους Ρέις ήταν ένας παίκτης που το όνομά του βρέθηκε ψηλά στο μπλοκάκι του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδυνάμωση του αριστερού άκρου της άμυνας του Ολυμπιακού, όμως παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην περασμένη μεταγραφική περίοδο δεν βγήκε λευκός καπνός μέσα από τις διαπραγματεύσεις τους με τους ομολόγους τους της Ρίο Άβε.

Αιτία οι οικονομικές απαιτήσεις των Πορτογάλων που κρίθηκαν πολύ υψηλές, με τους ερυθρόλευκος να στρέφονται τελικά σε άλλες λύσεις, από την Αγγλία, και να καταλήγουν στην επιστροφή του Χοσέ Χολέμπας (από την Γουότφορντ) και στο δανεισμό του Ρούμπεν Βινάγκρε (από Γουλβς) για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους.

Ο παίκτης έμεινε τελικά στην Ρίο Άβε ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του μαζί της, που λήγει το καλοκαίρι του 2021, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας καλοβλέπει την περίπτωση απόκτησής του.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα λιοντάρια της Λισσαβώνας επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους από τον Ιανουάριο τον 25χρονο Βραζιλιάνο μπακ και να μην περιμένουν ως το φινάλε της σεζόν για να τον πάρουν ελεύθερο, και για αυτό είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν με την Ρίο Άβε για να τον κάνουν δικό της μεσούσης της σεζόν έναντι κάποιου οικονομικού ανταλλάγματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ